Dubai, a doua zi dupa "apocalipsa economica". Cum va arata taramul luxului dupa ce toti l-ar parasi

Ultima actualizare: 03-11-2012 12:26
dubai 3

Cum va arata cel mai luxos loc de pe pamant dupa un scenariu apocaliptic? Este o intrebare la care unul dintre cei mai premiati fotografi britanici a reusit sa raspunda intr-un mod extrem de convingator.

Hotelurile de lux, insulele construite din nimic, Burj Dubai, Burj Khalifa si toate celelalte cladiri monumentale din Dubai sunt prezentate intr-o maniera noua de catre Richard Allenby-Pratt.

Fotograful britanic stabilit la Dubai si-a imaginat locul intr-un scenariu post-apocaliptic, in care zona, afectata in scenariul acestuia de datorii uriase si pierderi masive de sponsori, va fi parasita in cele din urma de cei 2 milioane de muncitori actuali si va ramane ocupata doar de zebre, girafe si alte animale salbatice, care vor umbla libere printre cladirile neterminate.

"Mi-am imaginat cum va arata peisajul imediat dupa ce oamenii vor pleca de acolo. Am vrut doar sa evidentiez cat de vultnerabila poate fi economia Dubaiului, mai ales pentru ca nu permite obtinerea nationalitatii si se bazeaza pe muncitori din alte tari."

"90% dintre cei care stau acolo si lucreaz nu vor putea niciodata sa numeasca acest loc 'o casa'", a declarat Richard Allenby-Pratt pentru Daily Mail.

El a folosit animale de la Gradina Zoologica pentru a realiza acest proiect.

Sursa FOTO: www.allenby-pratt.com

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO