Monica Pop, amenințată cu moartea pentru că susține vaccinarea obligatorie

04-01-2018 18:45


monica pop

Monica Pop, managerul Spitalului de Oftalmologie din București, spune că a fost amenințată cu moartea, pe Facebook, după ce a anunțat că susține vaccinarea obligatorie.

Medicul a depus și o reclamație la Poliția Capitalei.

”În prezent se efectuează cercetări de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 şi Poliţia Capitalei, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare”, se arată într-un comunicat al poliției.

„Am fost ameninţată pentru că susţin vaccinarea şi pentru că, săptămâna trecută, medicul-şef al Unităţii de Primiri Urgenţe de la noi, de la spital, a fost internat, într-o stare gravă, la Matei Balş, cu rujeolă, contactată de la copii nevaccinaţi. Aceşti copii au venit cu probleme grave cauzate de rujeolă, chiar şi oftalmologice. M-a ameninţat că o să mă lovească cu o maşină sau că o să folosească un topor pentru că susţin vaccinarea şi că vaccinurile sunt făcute de evrei şi că noi suntem slugile evreilor. Ce legătură au evreii cu vaccinurile şi cu cine le produce?”, a declarat, pentru Mediafax, Monica Pop.

Managerul a precizat că nu îl cunoaşte pe bărbatul care a ameninţat-o, menţionând că a depus şi o plângere la Poliţie. De asemenea, medicul susţine că mesajul a fost primit pe Facebook, într-o conversaţie privată, dar, consideră aceasta, de pe un cont fals.

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO