Declaratia unei mirese din Romania care a uitat ca e la TV: "Sotul e afara, sa nu ma vada in rochie"


Ultimul update: Miercuri 15 Ianuarie 2014 06:33
Data publicarii: Duminica 12 Ianuarie 2014 20:55
Categorie: Stiri Sociale

Rochiile de mireasa brodate manual au fost vedete la primul targ de nunti din acest an in Timisoara.

Domnisoarele au probat zeci de modele in cautarea celei mai potrivite tinute. Iar viitorii soti au dat examenul de rabdare si au stat la rand sa plateasca pentru dorintele alesei.

"Are dantela din Franta, este brodata manual peste dantela, pliurile sunt facute toate de mana, faldurile la fel, e o rochie veritabila de designer."

Silvia si Cristian vor ca totul sa fie perfect in ziua nuntii, asa ca au inceput pregatirile cu aproape un an inainte de marele eveniment.

"O rochie si pe gustul meu, si ceva care sa fie surpriza. Ceva stil sirena, ceva sa imi puna in valoare corpul, dar sa imi fie si comoda.", spune Silvia.

Cristian spune:

- Speram sa gasim cat mai repede rochia potrivita pentru dorintele sotiei.
- De cand ati inceput cautarile?
- De 3, 4 luni.
- Cate a probat pana acum?
- Poate ca 20 probate si vazute mai mult de o suta.

Melisa a avut noroc si a gasit o rochie brodata manual de un designer international, exact pe gustul ei.

"Imi place foarte mult. Stiam ca o sa fie ceva wow. Sotul e aici, dar sta afara, n-am vrut sa ma vada inainte de nunta in rochie."

Multe domnisoare au venit de la mare distanta in cautarea rochiei perfecte. Si cum se viseaza din copilarie in rochie de mireasa, nu se uita la pret.

Alina spune:

- Cum ai vrea sa fie?
- Exact cum e asta.
- Cat esti dispusa sa platesti pentru rochie?
- Oricat, numai sa mi placa.

Si pentru domni, ofertele sunt variate.

"Costum din colectia 2014 care a aparut acum, costum din lana, care e foarte lucios de altfel. Preturile incep de la 700 de lei si se incadreaza pana la 6000, depinde de buzunarul fiecaruia.", explica Mihai Daniel, model.

Organizatorii au fost surprinsi sa vada ca biletele pregatite s-au epuizat intr-o singura zi. Ei spun bucurosi ca numarul celor care au vizitat targurile de nunti a crescut cu mult fata de anii trecuti.

 

 

 

VIDEO PROTVPLUS.RO