Dati afara din bac, trei elevi se apara: "Nu aveam copiute, erau servetele"


Ultimul update: Marti 02 Octombrie 2012 04:34
Data publicarii: Miercuri 01 Iulie 2009 00:00
Categorie: Stiri Sociale

Scandal monstru la un liceu din judetul Dambovita, dupa probele de marti, de la bacalaureat. Trei elevi au fost dati afara din examen, dupa un control fulger al sefei inspectoratului, care a venit insotita de o directoare din Ministerul Educatiei.

Avand suspiciuni ca elevii copiaza, o responsabila din Ministerul Educatiei le-a cerut sa arate ce au in buzunare si sub tricou. Cand au vazut niste hartii mototolite, elevii au fost scosi din examen si s-au intocmit procese verbale.

Aveam o pereche de pantaloni cu buzunare mai largi, a crezut ca am ceva acolo. Am scos cateva servetele motolite si nu s-a uitat pe ele, a zis ca e sursa de inspiratie si ca nu mai pot continua proba
Mirel Badea, elev
Incidentul a avut loc la Liceul I.L Caragiale din Moreni. Doi dintre elevi sustineau proba de matematica si al treilea proba la geografie, cand a avut loc controlul inopinat.

"Le distrug viitorul", tipa disperati parintii, care au cerut sa vada asa zisele "copiute" cu care au fost prinsi elevii. Copiii le-au spus ca aveau in buzunare doar cateva servetele mototolite pe care nu scria nimic.

Parintii copiilor sunt revoltati si au facut miercuri dimineata plangeri penale catre tribunal.

La liceul din Moreni se va face o comisie de ancheta, care va decide daca s-a respectat regulamentul la Bacalaureat.
Aceasta va hotari si daca supraveghetorii din sala de examen sunt vinovati ca au inchis ochii la incidentele pe care le-au semnalat doar inspectorii.

Tags: bacalaureat,

Bacul, intarziat aproape doua ore din cauza unei defectiuni la server
Bacul continua. Stresul si emotiile au pus stapanire pe elevi si parinti
45 de elevi au fost eliminati de la BAC pentru copiat!
VIDEO PROTVPLUS.RO