Daruieste viata! Copiii de la Polizu au nevoie de ajutorul tau

Ultima actualizare: 06-09-2012 12:04

O echipa ProTv a petrecut ziua de dinaintea celei mai mari sarbatori crestine, alaturi de mamele si de pruncii care lupta impreuna cu moartea, in sectia pentru prematuri a maternitatii Polizu.

Nu uitati ca noi toti putem face ca ei sa primeasca aparatura vitala. Puteti dona 2 euro printr-un SMS la numarul 858, din orice retea.

Echipa SMURD a adus si sambata, dintr-un alt spital, un suflet care merita totul: tratament eficient si rabdare. Aici, cea mai firava speranta gaseste implinire.

Bianca este o fetita care s-a nascut cu prematuritate extrema. Avea doar o sansa din zece sa mearga inainte. Au trecut doua luni de cand toata familia s-a pregatit pentru ce e mai rau.

"A venit preotul si a botezat-o. A ajutat-o Dumnezeu si a crescut incet-incet", spune mama fetitei.

Un baietel e deja un invingator. A avut noroc sa fie trimis din Pitesti la o ora de viata. A prins singurul incubator liber.

"N-am putut sa fiu ca orice mama, sa-l iau in brate, sa-l pup. Dar acum pot sa-l mangai. Pentru orice mama care-si iubeste copilul nu conteaza unde stai, atata timp cat esti cu el", marturiseste mama baietelului.

"Asteapta in fiecare clipa o veste, buna sau proasta, in functie de evolutia copilului. De aceea trebuie sa le sustinem in mod deosebit si sa le explicam in permanenta ce se intampla cu copilasul lor", spune Dr. Brandusa Masgras, medic neonatolog la maternitatea Polizu.

Campania pentru reutilarea sectiei merge inainte. Deja, din banii donati de dumneavoastra, la maternitatea Polizu poate fi cumparat un incubator performat. Statistic, pot fi primiti inca 10 copii pe an. Fiecare SMS trimis la 858 va ajuta alte sute de prunci.

Citeste si:

Doneaza 2 euro si salveaza o viata. Maternitatea Polizu are nevoie de tine

Daruieste viata! Ajuta copiii nascuti prematur sa traiasca

Daruieste o sansa copiilor nascuti prematur. Ajuta Maternitatea Polizu!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO