Daruieste o sansa copiilor nascuti prematur. Ajuta Maternitatea Polizu!

Ultima actualizare: 06-11-2012 08:44

Daruiti viata celor sositi printre noi prea devreme. Sunt copiii nascuti cu cateva sute de grame, care au nevoie urgenta de aparatura de top ca sa supravietuiasca.

La Maternitatea Polizu din Bucuresti ajung cei mai multi dintre ei, insa doar jumatate pot fi tratati, pentru ca nu exista dispozitive suficiente. Dar sta in puterea noastra sa schimbam asta.

De o saptamana, un pui de om se agata cu toata forta de viata. Andrei avea doar 700 de grame cand mamei lui i s-a spus ca i-a venit sorocul mult prea devreme. Astazi, pruncul pe care nici tatal n-a gasit curajul sa-l vada, a reusit sa respire singur.

Ca el, 3.000 de copii prematuri din toata tara sunt primiti anual in Maternitatea Polizu din Bucuresti. Rata de mortalitate pentru bebelusii pe care ii poti cuprinde in palma a scazut serios odata cu primele incubatoare moderne. De la 24 la 6, pentru mia de nou-nascuti vii. Dar sectia are nevoie de mai mult. Insa un singur aparat costa 30.000 de euro.

Pana unde merg patimile pentru pruncii prematuri si pentru mame decide, ce-i drept, Cel de Sus. Dar si dumneavoastra puteti ajuta, directionand 2% din impozitul pe venit ca fiecare copil sa poata fi primit si ingrijit intr-o sectie de elita. Gasiti mai multe detalii pe www.daruiesteviata.ro.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO