Daruieste viata! Campania ProTv in sprijinul Maternitatii Polizu da roade

Ultima actualizare: 25-10-2012 01:09

Orice noua viata ne mobilizeaza sa facem o lume mai buna. Parintii care au avut norocul sa li se nasca bebelusi sanatosi sunt profund miscati de suferinta prematurilor.

Daruieste viata! Doneaza 2 euro prin SMS la 858 si salveaza o viata

Asa ca foarte multi oameni s-au mobilizat si au donat cate 2 euro prin SMS, la numarul de telefon 858.

Pe langa eroii campaniei noastre, a fost un urias... Nascut prin cezariana, Vladut Damian a stat, totusi, cateva ore, la terapie, iar mama l-a vazut prima oara alaturi de "luptatori". A avut 900 de grame la nastere si este pe ventilator de zece zile. Deci este incapabil sa respire singur. Nu se poate alimenta de o saptamana singur.

Mama acestui copil sanatos si-a dat seama ca pruncul ei poate schimba ceva. Imediat dupa nastere, si-a anuntat cunoscutii ca pot face, in numele lui Vladut, un dar special.

"Rog prietenii, cunostintele, sa se implice in aceasta campanie, pentru a se putea face cat mai mult pentru micuti", spune Andreea Damian, mama copilului.

2 euro printr-un SMS la 858 si rugamintea sa dea mai departe vestea. Toti vor ajuta sa dispara incubatoarele vechi care dau erori si declanseaza alarme la fiecare doua minute, desi centrii nervosi ai copiilor prematuri sunt fragili. Si orice zgomot poate induce o criza.

"Nu poti sa spui el are nevoie de aparat, el nu are nevoie! Este inuman sa faci o alegere", spune dr. Daniela Ciobanu, medic neonatolog pediatru.

Vom aduce echipamente vitale, alaturi de medici pentru care singura bucurie e pulsul unui copil. Suntem impreuna si mergem mai departe!

Daruieste viata! Copiii de la Polizu au nevoie de ajutorul tau
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!