Daruieste viata! Campania ProTv in sprijinul Maternitatii Polizu da roade

25-04-2011 17:14

Orice noua viata ne mobilizeaza sa facem o lume mai buna. Parintii care au avut norocul sa li se nasca bebelusi sanatosi sunt profund miscati de suferinta prematurilor.

Daruieste viata! Doneaza 2 euro prin SMS la 858 si salveaza o viata

Asa ca foarte multi oameni s-au mobilizat si au donat cate 2 euro prin SMS, la numarul de telefon 858.

Pe langa eroii campaniei noastre, a fost un urias... Nascut prin cezariana, Vladut Damian a stat, totusi, cateva ore, la terapie, iar mama l-a vazut prima oara alaturi de "luptatori". A avut 900 de grame la nastere si este pe ventilator de zece zile. Deci este incapabil sa respire singur. Nu se poate alimenta de o saptamana singur.

Mama acestui copil sanatos si-a dat seama ca pruncul ei poate schimba ceva. Imediat dupa nastere, si-a anuntat cunoscutii ca pot face, in numele lui Vladut, un dar special.

"Rog prietenii, cunostintele, sa se implice in aceasta campanie, pentru a se putea face cat mai mult pentru micuti", spune Andreea Damian, mama copilului.

2 euro printr-un SMS la 858 si rugamintea sa dea mai departe vestea. Toti vor ajuta sa dispara incubatoarele vechi care dau erori si declanseaza alarme la fiecare doua minute, desi centrii nervosi ai copiilor prematuri sunt fragili. Si orice zgomot poate induce o criza.

"Nu poti sa spui el are nevoie de aparat, el nu are nevoie! Este inuman sa faci o alegere", spune dr. Daniela Ciobanu, medic neonatolog pediatru.

Vom aduce echipamente vitale, alaturi de medici pentru care singura bucurie e pulsul unui copil. Suntem impreuna si mergem mai departe!

Daruieste viata! Copiii de la Polizu au nevoie de ajutorul tau
 


VIDEO PROTVPLUS.RO