Cumparaturi si iar cumparaturi! Ultimele pe 2009

Ultima actualizare: 18-05-2012 01:27

Multi romani au ales sa-si petreaca joi cateva din ultimele ore ale lui 2009 in magazine. Au dat iama in hipermarketuri si magazinele de cartier.


Unii pentru ca aveau nevoie de produsele uitate de pe listele intocmite zilele trecute, altii, la vanatoare de oferte. In primul caz, oamenii au cheltuit sume mici, pe bautura si fructe, in timp ce in al doilea au platit si mii de lei pe electronice pe care si le-ar fi luat oricum si dupa Revelion.

De ce a mai fost nevoie, se putea observa dupa grupurile formate pe la rafturi. Putini dintre cumparatorii intarziati au mai luat carucioare, cei mai multi s-au inarmat cu cosuri mici, in care au pus fructe, paine, peste si bauturi de tot felul.

Prin multime s-a infiltrat si o categorie speciala de clienti: oameni care aveau deja frigiderele pline. Au luat tot ce li s-a parut interesant, fara legatura cu noul an: electronice, cauciucuri, perne sau pilote.

In toate orasele, magazinele au avut clienti pana cand au inchis. Cele mai multe hipermarketuri se vor redeschide pe 2 ianuarie.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO