Copiii cu malformatii cardiace nu sunt condamnati la moarte!

Ultima actualizare: 23-10-2012 23:38

Acesta este mesajul campaniei "Sansa la viata, sansa la noi amintiri" pentru parintii ai caror copii au astfel de probleme de sanatate!

Ca sa le dea sperante tuturor parintilor, organizatorii campaniei "Sansa la viata, sansa la noi amintiri" au organizat un spectacol de binefacere si i-au invitat pe cei care au avut noroc si s-au facut bine! Doctori, piloti, magicieni sau printese, oricare ar fi visul lor, acum si-l pot duce la bun sfarsit pentru ca medicii au intervenit la timp. Acesti copii s-au nascut cu malformatii la inima si fara operatie n-ar fi avut nicio sansa.

In Romania exista un singur centru in care pot fi salvati anual 300 de copii care se nasc cu probleme la inima. In total, peste 1200 ar trebui sa ajunga in acest spital in conditiile in care prea putini parinti au si bani pentru o interventie in strainatate.

Organizatorii campaniei "Sansa la viata, sansa la noi amintiri" isi propun sa infiinteze o sectie de cardio-chirurgie pediatrica si la Spitalul Marie Curie din Bucuresti. Aici, vor putea fi operati anual inca 200 de copii.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO