Cine este polițista care a salutat în poziție de drepți un medic pe care l-a oprit pentru control

Dată publicare: 02-04-2020 12:24
Dată actualizare: 02-04-2020 12:39


politista Alexandra

Ministerul Afacerilor Interne a postat pe Facebook un mesaj în care oferă detalii despre o polițistă care, după ce a oprit un medic aflat în mașină, a luat poziția drepți și l-a salutat cu mâna la caschetă.

 

 

În mesajul de pe pagina de socializare, MAI precizează că polițista se numește Alexandra, iar întâmplarea a avut loc miercuri dimineață, în București, în zona Piața Unirii.

Agentul de poliție a oprit un autoturism pentru control, iar după ce șoferul i-a spus că este medic, Alexandra a luat poziția drepți și a dus mâna la caschetă, spunându-i: ”Am onoarea să vă salut, domnule doctor! Noi vă mulțumim pentru tot ceea ce faceți. Vă asigurăm de toată prețuirea noastră! Cu respect!”

Alexandra este promoția 2019, iar duminică, 5 aprilie, împlinește 21 de ani.

Mesajul complet al MAI de pe Facebook:

”Ea este Alexandra, polițista care a avut acea reacție admirabilă față de medicul pe care l-a oprit în trafic. Întâmplarea s-a petrecut ieri dimineață, atunci când Alexandra a fost de serviciu în zona Unirii. Era în jur de 7 când a oprit un autoturism pentru control. Prin geamul ușor întredeschis, de la o distanță sigură, Alexandra i s-a adresat celui de la volan:

- Bună dimineața! Vă rog să-mi prezentați adeverința sau declarația pe proprie răspundere și documentul de identitate! Vă rog, să le ridicați la nivelul geamului pentru a le putea vedea.
- Bună dimineața! Uitați cartea de identitate, iar aceasta este legitimația. Sunt medic, acum am ieșit din gardă și merg spre acasă.

În acel moment, Alexandra a făcut un pas în spate, cât să poată fi văzută mai bine, a luat poziția drepți și a dus mâna la caschetă.

- Am onoarea să vă salut, domnule doctor! Noi vă mulțumim pentru tot ceea ce faceți. Vă asigurăm de toată prețuirea noastră! CU RESPECT!
- Vă salut și eu, a spus medicul, făcând același gest. Vă rog frumos să aveți grijă de dumneavoastră. O zi ușoară!

Alexandra este promoția 2019, iar duminică, pe 5 aprilie, împlinește 21 de ani. Acum, însă, are un singur regret: medicul pe care l-a oprit nu a văzut că, pe sub masca de protecție, salutul ei a fost însoțit și de un zâmbet. Domnule doctor, Alexandra vă salută, de data aceasta cu zâmbet!”

 

 

 

 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO