Chef Scaralatescu recomanda pentru 8 Martie mancaruri rapide, pe baza de peste si fructe de mare
Incercati mancaruri rapide, pe baza de peste si fructe de mare, servite in portii mici, ca sa o puteti cuprinde totusi in brate pe femeia iubita.
Sunt sfaturile simpaticului Catalin Scarlatescu, jurat Master Chef, care spune ca nu-i prea tarziu sa-i pregatiti o cina speciala doamnei care va bucura viata.
Si pentru ca in asemenea cazuri, cel mai bine convinge exemplul, Chef Scarlatescu a facut demonstratii intr-o piata din Dorobanti.
Asistenta de sex feminin deja fremata, cand Chef Catalin Scarlatescu anunta antreul: inele de ceapa nu crocante, ci megacrocante.
Suprema delicatesa este un peste-unditar. Fiti fara grija. Se mananca doar coada. Insa pestele va fi preparat abia dupa ce garniturile sunt gata. Pornim asadar cu o mancare de bulgur cu ceapa.
Chef Jules a crescut cu sushi la biberon. Ingredientul de baza: caracatita.
Invitatele sunt perseverente, chiar daca chef serveste portii cu ton si somon cat sa inghiti o data. Exista un motiv: sushi cade greu la stomac.
Tot cate putin, sa ajunga la toate, se impart si taiteii de orez. Se calesc usor ceapa, ardei, fenicul si rosioare. Garnitura Shanghai se stropeste discret cu sos de soia.
Intra in scena Dragos, in timp ce Chef Scarlatescu ia contact cu publicul.
Din unditar si un Dentex de 5 kilograme se scot fasii de un centimetru, fripte rapid in tigaie, cu sare grunjoasa.
Asta e portia lui pentru ea, bucatarii au un file de barbun de 50 de grame. Ca sa aiba loc si un crevete.
Crustaceul e tras in teapa si se acopera cu un amestec gros de faina, piure, sare si piper. Se prajeste in ulei incins cel mult doua minute.
Pe farfurii cat palma se asaza, pe langa peste cu risotto sau bulgur, cateva cuburi de mango. Apoi un sos extraterestru: pesto. Pasta de busuioc, parmezan, ulei de masline si sare.
Nimeni n-a spus ca ar fi egalitate intre sexe. Si de 8 martie, tot domnii sfarsesc ghiftuiti. Doamnele, in schimb, se aleg cu incurajari si urari
Sursa: Pro TV
Etichete: masterchef, meniu, 8 martie, Catalin Scarlatescu,
Dată publicare:
08-03-2013 19:32