Celebrul Orient Express a ajuns in Romania


Ultimul update: Marti 25 Septembrie 2012 15:22
Data publicarii: Luni 30 August 2010 00:00
Categorie: Stiri Sociale

UPDATE: Celebrul Orient Express a tras luni la un peron din Bucuresti. Cei 100 de pasageri, pusi pe drum de la Paris, vor petrece noaptea in Capitala, apoi isi vor continua calatoria spre destinatia final: Istanbul.

Luni dimineata, luxoasa garnitura a facut un popas mult asteptat, la Sinaia. Strainii au fost primiti cu fanfara si s-au minunat apoi de Pelesul nostru.

Dupa o scurta escala la Sinaia, unde pasagerii au vizitat Castelul Peles, Orient Expressul a ajuns la Bucuresti fara nici cea mai mica intarziere.

Surpinzator, chiar, cele 15 vagoane ale Orient Expresului, tractate de o locomotiva romaneasca, au ajuns in Gara de Nord cu cateva minute inainte de timpul stabilit.

Cei 100 de turisti se pregatesc acum pentru o seara speciala in Bucuresti. Strainii sunt foarte pretentiosi si pe buna dreptate, daca ne gandim ca fiecare a achitat peste 6000 de euro pentru calatorie.

La asa un tarif, in tren sunt rasfatati cu cele mai alese bucate. Trenul are 3 vagoane-restaurant. Chelnerii sunt intalieni, iar bucatarii francezi. Un al 4-lea vagon a fost transformat in bar, unde barmanul stie sa prepare peste 120 de cocktailuri si tine la rece cele mai scumpe sampanii.

Cea mai scumpa bautura este insa coniacul frantuzesc.

Angajatii de pe Orient Express castiga intre 2500 si 5000 de euro pe luna. Vorbesc cel putin 3 limbi straine si au nenumarate alte talente.

Orient Expres-ul trece prin 6 tari in 6 zile. Principalele opriri sunt la Venetia, Budapesta si la Bucuresti.

6000 de euro pretul unui bilet la Orient Express! Trenul a ajuns in Romania
Trenul Orient Express a ajuns din nou in Romania!
Legendarul Orient Express a oprit in Gara Regala din Sinaia
VIDEO PROTVPLUS.RO