Cei 90.000 de euro stransi din vanzarea biletelor la filmul lui Ethan Hawke merg la copiii sarmani

Dată publicare: 27-06-2013 19:33
Dată actualizare: 30-06-2013 00:12


Actorul Ethan Hawke a pasit pe covorul rosu de la Palatul Copiilor din Bucuresti, unde a fost prezentat filmul sau "Before midnight".

Starul de la Hollywood a venit cu inima deschisa la premiera ce a avut loc in cadrul unui eveniment caritabil organizat de Asociatia OvidiuRO, care ajuta copiii saraci din Romania sa mearga la gradinita.

"Este cu adevarat o onoare pentru mine sa fiu aici, din doua motive: primul pentru a va arata acest film, iar celalalt este ca sa va reunesc pe toti pentru a oferi sprijin organizatiei de care se ocupa mama mea si Maria", a spus Ethan.

Relaxat si cu zambetul pe buze, actorul a venit la premiera filmului "Before Midnight" insotit de mama sa si de regizorul filmului, Richard Linklater.

Pelicula face parte dintr-o trilogie ce-i are ca protagonisti pe Ethan Hawke si Julie Delpy. Este de fapt continuarea povestii de dragoste dintre doi oameni care s-au cunoscut intr-un tren in urma cu 18 ani.

Actorul, nominalizat la Oscar, sustine cauza mamei sale, aceea de a ajuta copiii sarmani sa aiba sansa la educatie, prin programul "Fiecare copil in gradinita."

Din vanzarea biletelor s-au strans 90.000 de euro. Dar pentru ca toti cei 1400 de copii din cadrul proiectului sa aiba acces la educatie, este nevoie de inca 50.000 de euro. Daca doriti sa dati o mana de ajutor, puteti vira in contul asociatiei OvidiuRo cate 50 de lei pe luna pentru a tine un copil la gradinita.

Tags: ethan hawke,


VIDEO PROTVPLUS.RO