Meniul lui Mircea Dinescu pentru "doamnele fitoase" care au petrecut Revelionul in restaurantul lui
Petrecerea de Revelion de la restaurantul cu specific taranesc din buricul Bucurestiului al lui Mircea Dinescu a fost una reusita.
Pe muzica lautareasca a celor de la Mambo Siria - descoperiti de poet intr-un sat din Mehedinti - peste 100 de invitati au mancat specialitati din bucataria lui Dinescu, de la Cetate, de pe malul Dunarii. Iar la miezul noptii au ciocnit vinuri alese, tot din productia proprie a poetului.
Am gasit restaurantul lui Mircea Dinescu dupa mirosul de purcelus la la protap. La un semn, nea Marin Schiopu' si Mambo Siria au dat startul petrecerii. Lautarii din Oltenia i-au cucerit pe turistii aflati in zona.
In centrul atentiei, acelasi nea Marin Schiopu'.
"Rata umpluta, porci la cuptor, pastrama de rata si gasca, carnati de porc si vita, apoi crapi si, pentru doamnele mai fitoase, ceva usor", a spus Mircea Dinescu.
Pentru mancarea de pe mese, "digestivul" a fost pregatit tot la Cetate. Din cramele de pe valea Dunarii, Mircea Dinescu a adus trei feluri de tuica si tot atatea de vin.