Meniul lui Mircea Dinescu pentru "doamnele fitoase" care au petrecut Revelionul in restaurantul lui
Petrecerea de Revelion de la restaurantul cu specific taranesc din buricul Bucurestiului al lui Mircea Dinescu a fost una reusita.
Pe muzica lautareasca a celor de la Mambo Siria - descoperiti de poet intr-un sat din Mehedinti - peste 100 de invitati au mancat specialitati din bucataria lui Dinescu, de la Cetate, de pe malul Dunarii. Iar la miezul noptii au ciocnit vinuri alese, tot din productia proprie a poetului.
Am gasit restaurantul lui Mircea Dinescu dupa mirosul de purcelus la la protap. La un semn, nea Marin Schiopu' si Mambo Siria au dat startul petrecerii. Lautarii din Oltenia i-au cucerit pe turistii aflati in zona.
Alegeri 2024
21:03
Reacția lui Simion după Kievul a dezvăluit de ce nu are voie în Ucraina. Liderul AUR, apel către serviciile secrete
20:15
Document. Motivul pentru care George Simion a fost interzis în Ucraina. Guvernul României a publicat răspunsul Kievului
19:35
Cine ar putea deveni noul președinte al României. Aceeași persoană, două sondaje diferite
16:15
Lider PSD, răspuns pentrul Lasconi, în cazul George Simion și interdicția lui la Chișinău
In centrul atentiei, acelasi nea Marin Schiopu'.
"Rata umpluta, porci la cuptor, pastrama de rata si gasca, carnati de porc si vita, apoi crapi si, pentru doamnele mai fitoase, ceva usor", a spus Mircea Dinescu.
Pentru mancarea de pe mese, "digestivul" a fost pregatit tot la Cetate. Din cramele de pe valea Dunarii, Mircea Dinescu a adus trei feluri de tuica si tot atatea de vin.