Cat valoreaza viata unui copil? 100.000 de euro! Afla cum il poti ajuta

22-12-2010 00:00


Viata unui bebelus de 10 luni poate fi salvata doar cu o suma uriasa de bani, pe care parintii nu-i au: 100 000 de euro.


Robert Andrei sufera de ciroza hepatica si are nevoie de un transplant de ficat. I-au sarit in ajutor baietii de la Asociatia Cascadorilor, pe care ii vedem in filme alaturi de Jean Claude Van Damme sau Steven Segal. Au organizat un spectacol, in speranta ca-i vor convinge pe oameni sa-l ajute pe Robert sa traiasca.

Baietii duri de la Asociatia Cascadorilor, pentru care jocul cu flacarile si salturile de la inaltime sunt un stil de viata, incearca in felul lor sa-l ajute pe Robert.

La 10 luni, Robert Andrei a suferit deja doua operatii. Prima, in Romania, la varsta de 6 saptamani, cand s-a incercat o operatie de corectie in Iasi, insa nu a fost cu succes.

A urmat apoi inca una in Marea Britanie, care i-a ameliorat usor situatia. Dar are nevoie urgent de un ficat nou. Mama ii poate dona o bucata din ficatul ei, insa medicii din Romania nu pot realiza o interventie atat de dificila, pentru ca pacientul este foarte mic.

Operatia nu poate fi facuta  decat in strainatate si costa aproximativ 100.000 de euro. Pana acum familia a strans o mica parte, adica 14.000 de euro. Cei care vor sa-l ajute pe bebelus pot intra pe site-ul lui, www.helprobert.eu sau pot dona bani in conturile deschise pe numele sau. Numerele sunt afisate pe site.


 

VIDEO PROTVPLUS.RO