Cea mai ieftina casa din lume: costa 200 de dolari si pot sta 3 persoane in ea

05-04-2012 12:27


casa de 200 de dolari

Facuta din resturi de materiale de constructie, casa construita de un barbat de 33 de ani este cea mai ieftina din lume, costand doar 200 de dolari, adica ceva mai mult de 600 de lei.

E drept ca de acesti bani nu a putut construi decat o casuta mica, a carei suprafata este de doar opt metri patrati, dar in acest spatiu Derek Diedricksen si-a amenajat un dormitor confortabil, care poate fi transformat foarte usor in spatiu de relaxare.

Casuta este decorata foarte inspirat, are chiar si tablouri, astfel incat interiorul este foarte prietenos. In plus, are si o fereastra tip hublou, care o lumineaza.

Lucruri de care trebuie sa tii cont cand te muti in casa noua

In afara aspectului cochet, locuinta are dotarile de baza. Este echipata chiar si cu o masina de spalat pe care proprietarul a recuperat-o de la obiecte casnice abandonate.

Locuinta de 200 de dolari este construita din lemn, sticla si metal, este portabila dar proprietarul a instalat-o in curtea casei sale. Spune, insa, ca isi petrece foarte mult timp in ea si este preferata chiar si de musafirii lui, casa putand gazdui simultan, in conditii bune, trei persoane.

 

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO