Carnavalul scolilor de salsa la Buzau. Fetele imbracate sumar i-au fermecat pe barbati: "Sunt foarte frumoase"

Ultima actualizare: 01-07-2015 07:12

Un carnaval plin de culoare, dupa modelul celui de la Rio, a infierbantat sambata seara atmosfera pe strazile Buzaului.

Fete frumoase de la aproape toate scolile de salsa din tara, dar si din strainatate, au oferit un spectacol demn de tinut minte. Imbracate sumar, tinerele au dansat fara oprire si s-au lasat admirate si fotografiate de spectatori.

Imbracate cat mai sumar, in costume multicolore, tinerele au condus parada pe strazile Buzaului. Pline de energie, ele au strabatut orasul in pasi de dans. In urma lor, au venit mai multe TIR-uri pline cu dansatori profesionisti, dar si oameni dornici de distractie.

Convoiul de dansatori a parcurs aproape patru kilometri prin oras. Cei mai timizi, care nu s-au alaturat lor, au facut zeci de fotografii de pe margine. Si nu putini au fost cei vrajiti de fetele care s-au lasat conduse de ritmurile din America de Sud.

"Totul a fost foarte frumos, de la inceput pana la sfarsit. Fetele sunt foarte frumoase", spune un tanar.

Admirate de barbati si invidiate de multe dintre femei, tinerele dansatoare au recunoscut ca nu le-a fost deloc usor sa fie in centrul atentiei. Chiar si o domnisoara din Brazilia, obisnuita cu atmosfera de carnaval, spune ca a avut emotii.

Viviane, dansatoare din Brazilia: "Salsa pentru mine inseamna ritm, fericire, tot ce este frumos si distractiv."

Dupa ce au insufletit tot orasul, dansatorii au facut un popas pentru a oferi lectii gratuite de salsa.

La carnavalul de la Buzau, aflat la a cincea editie, au participat reprezentanti de la peste 30 de scoli de dans din tara, dar si din Cuba, Italia, Spania si Bulgaria.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO