Deszapezirea in Bucuresti. Mai mult pe Centru si pe bulevarde


Ultimul update: Marti 01 Mai 2012 02:58
Data publicarii: Duminica 23 Ianuarie 2011 00:00
Categorie: Stiri Sociale

A nins cu probleme in Bucuresti, mai ales pe strazile secundare. Marile bulevarde au fost curatate de utilaje, dar solutiile menite sa topeasca zapada au lasat numai balti, pentru ca sistemul nostru de canalizare este la fel de bolnav si iarna si vara.

Daca soferii si pietonii s-au luptat cu inundatiile si sulurile de zapada, bolnavii care-au avut nevoie de medicii, au asteptat mult si bine, pana cand ambulantele au ajuns la ei.

Cand a vazut ca ninsoarea nu da semne sa se opreasca prea repede, primarul Capitalei a scos pe bulevardele principale peste 300 de utilaje de deszapezire.

Echipele municipalitatii au facut risipa de energie iar duminica, se circula bine pe marile artere. Totusi, zapada topita a produs mici inundatii in mai toate intersectiile. Asa ca multi pietoni mergeau pe mijlocul strazilor.

Dar cum utilajele primariei nu au trecut decat pe marile bulevarde, pe stradute si-au facut aparitia binevoitorii de ocazie. Oameni saritori, gata sa curete masina sau trotuarul in timp record, pentru mici atentii.

Din pacate, 20 de bolnavi care au sunat la 112 au asteptat mai mult ambulantele, care si-au croit greu drum printre blocuri, pe aleile necuratate de zapada.

Tags: vremea, ninsori,

Zece masini si trei autobuze, blocate cu orele intre nameti in Buzau
Zapada a inchis zeci de drumuri. Patru trenuri anulate din cauza viscolului
VIDEO PROTVPLUS.RO