Intretinerea pe ianuarie este cu 50% mai mare


Ultimul update: Duminica 08 Iulie 2012 21:45
Data publicarii: Joi 17 Februarie 2011 06:11
Categorie: Stiri Sociale

In Timisoara compania de termoficare a majorat tarifele la incalzire cu peste 50% fata de luna decembrie. Iar in Iasi, locatarii unui bloc sunt revoltati pentru ca, desi si-au instalat centrale termice, platesc facturi enorme pentru caldura de la subsol.

Timisorenii spun ca nu au incalzit apartamentele mai tare decat in luna decembrie, insa noul an a adus o scumpire semnificativa a incalzirii: cu mai mult de 50%, asa ca intretinerea s-a dublat.

Administratorii de bloc se asteapta la un numar mare de restantieri.

Vestile rele nu se opresc aici. De luna viitoare, factura va fi si mai mare pentru ca, firma care furnizeaza agentul termic ii pune pe timisoreni sa plateasca si majorarile la gigacalorie pe anul trecut.

La Iasi, cativa pensionari dintr-un bloc reclama ca nu se mai pot descurca sa-si plateasca facturile. S-au debransat de la incalzirea blocului, si-au montat in apartamente centrale termice, insa trebuie sa plateasca in continuare incalzirea spatiilor comune.

Este primul sezon rece in care legea prevede plata caldurii pentru spatiile comune. Locatarii afectati de acesta masura spera ca autoritatea nationala pentru reglementare in domeniul energiei le va da in cele din urma dreptate. Pana atunci, nu au incotro si trebuie sa plateasca.

Biletele de tren, metrou si RATB vor costa mai mult. Caldura se scumpeste
Cat ne costa caldura in acesta iarna? Calcul comparativ 2009 - 2010!
Ai de gand sa cumperi o casa? Vei sti cati bani vei da la intretinere
VIDEO PROTVPLUS.RO