Cadoul oferit de o asociatie studenteasca din Baia Mare pentru 300 de mamici. "Sunt foarte fericita, m-am simtit grozav"

08-03-2017 17:09


300 de mamici din Baia Mare au primit miercuri un premiu pentru intreaga lor viata de devotament pentru copiii lor. Au urcat pe podium, au calcat pe covorul rosu si au primit flori si diplome.

Organizatorii, o asociatie studenteasca, s-au inspirat din ceremonile de recunoastere a marilor actori si au dorit ca de 8 martie in centrul atentiei sa fie cele care au dovedit ca sunt capabile de iubire si sacrificiu. Mamele au fost coplesite de emotie, iar cei mici le-au oferit mesaje scrise cu ganduri frumoase.

Baiat catre o mama: "Pentru ca sunteti o mama speciala de Oscar va oferim o statueta in dar."

Cele 300 de mamici au calcat pentru prima data in viata lor pe un covor rosu si au primit diplome de recunostinta. Atmosfera a fost una speciala, iar ele s-au simtit ca niste adevarate vedete de Oscar.

Mama: "Sunt impresionata de gestul lor, ma simt speciala, vom sarbatori cu totii."

Flori, imbratisari si multe fotografii. Veselia si emotiile au fost cuvintele de ordine la Baia Mare.

Mama: "Sunt foarte fericita, m-am simtit grozav pe covorul rosu, le multumesc foarte mult."

Cei mici le-au confectionat si felicitari cu mesaje fumoase.

Mama si fiica: "Mama, te iubesc, esti un om special in viata mea, te iubesc!"

Organizatorii s-au asigurat ca toate doamnele care au ajuns in zona sa calce pe covorul rosu si sa fie felicitate.

Organizator: "Am vrut ca azi toate femeile sa se simta bine, apreciate si deosebite. Le-am oferit diplome de recunoastere, flori si statuete."

In final, toate mamicile le-au multumit celor prezenti pentru supriza si au spus ca au avut parte de momente unice alaturi de cei dragi.

VIDEO PROTVPLUS.RO