Cadou inedit pentru cetățenii Sibiului. Ce surpriză le-a pregătit o trupă de street-dance

28-12-2020 08:04


Un cadou inedit de sărbători a fost oferit orașului Sibiu și oamenilor din mediul online.

O trupă de street-dance a filmat, în timp record - doar câteva ore - un moment de dans cu accente de hip-hop, pe acordurile unei melodii celebre de Crăciun.

Dansatorii au păstrat regulile sanitare impuse de pandemie, dar momentul a fost unul cu adevărat feeric, sub magia luminilor colorate.

Cei 26 de dansatori au exersat paşii de dans acasă, conectaţi prin camerele telefoanelor, ca mai apoi să execute numărul în cele două pieţe centrale ale oraşului.

Dansatorii au dorit să aducă un cadou special celor de acasă, mai ales că apropierea de cei dragi a fost limitată la mijloacele electonice de comunicare.

Aleandru Filip Svaricek coregraf trupa YoungTillDeath: "Am pus bazele unei coregrafii, unui musical să-i spunem aşa, despre Crăciun în paşi de dans mai degrabă, alegând şi un altfel de ritm, un ritm mai hip-hop, mai stradal ne-am antrenat online, din pacte nu am putut să ne întâlnim la sala unde de obiecei iau parte toate pregătirile."

Artiştii sunt convinşi că în ciuda măştilor, au reuşit să transmită multe zâmbete celor care i-au urmărit.

Laura Zaharie, dansator: "A fost un feedback foarte pozitiv, oamenii opreau să se uite şi mai filmau, a fost ceva la care nu se aştepta multă lume, mai ales că a fost spontan, am ajuns aici şi am început să filmăm."

Coregrafia a fost pregătită în doar două zile, iar momentul a ieşit unul cu adevărat de cinema.

Carină Stoia, dansator: "Am răspândit bucurie şi fericire pentru toţi şi m-am simţit atât de bine să iau parte la un aşa proiect frumos. Muzica pentru mine este efectiv sacaparea mea, cu toate orele online."

Trupă de dans din Sibiu a participat şi la emisiunea "Românii au talent".

Tags: sibiu, dans, flashmob,


VIDEO PROTVPLUS.RO