Bătrân găsit mort într-un șanț, plin de sânge. Cine l-a descoperit

Dată publicare: 21-09-2018 16:51
Dată actualizare: 28-11-2018 10:13


Poliţiştii din judeţul Vaslui sunt în alertă, după ce un bătrân de 70 de ani a fost găsit fără viaţă. 

Omul avea o plagă înjunghiată în zona inghinală şi a fost găsit mort într-un şanţ. Poliţia care au ajuns la faţa locului face şi acum cercetări.

Din primele investigaţii, autorităţile spun că nu este vorba de un accident şi că bărbatul ar fi fost atacat. Procurorii vor începe acum să audieze localnicii pentru a afla ce s-a intâmplat.

Bărbatul de 70 de ani stătea de pază la vaci, într-un câmp, la 5 km de sat. Localnicii aflaţi la munca câmpului au văzut vacile nesupravegheate. Au mers să vadă despre ce e vorba şi l-au găsit pe bărbat plin de sânge, fără suflare, într-un şanţ.

Oamenii au sunat la 112 şi au chemat ajutor. Din păcate medicii nu au putut decât să constate decesul. La faţa locului au venit şi criminaliştii care au luat probe.

Ei spun că omul, înainte să moară, s-a târât câţiva zeci de metri, din lanul de porumb, în şanţ. Procurorii au deschis un dosar penal pentru lovituri cauzatoare de moarte.

Trupul neînsufleţit va fi supus necropsiei, iar în funcţie de rezultat încadrarea juridical s-ar putea schimba în ceva mai grav.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Tags: batran mort, camp,


VIDEO PROTVPLUS.RO