"Aveti grija, ca stim unde stati". Amenintarile primite de clientii care voiau sa returneze cumparaturile facute de la TV

04-03-2015 18:55


TEleshop

"Daca vreti sa returnati produsul cumparat, aveti grija, pentru ca stim unde stati". Cu astfel de amenintari in stil mafiot si-ar fi tratat clientii o firma din Capitala, ca sa-i intimideze pe cei nemultumiti de marfurile cumparate.

Si aveau si motive: politistii au descoperit ca produsele, unele cu nume celebre, erau de fapt copiii, nu originale. Aministratorul firmei incriminate si alte 2 persoane au fost dusi la audieri.

Pe pagina de internet a firmei cu un nume sonor, cat sa se poata identifica intr-o anumita masura cu un alt comerciant cunoscut in domeniu, curgeau promisiunile facute clientilor.

"Noi punem in valoare statutul de "primii clienti" si "clienti fideli" pe intreaga desfasurare a actiunilor sale".

In realitate insa, lucrurile erau cat se poate de diferite. Cel putin pentru 240 de persoane, care au depus plangeri la Protectia Consumatorului pentru ca produsele primite nu semanau cu cele prezentate pe site. Clientii au incercat sa le returneze.

"Cu cei de le Top-Teleshop si eu am luat teapa, sunt niste nesimtiti!!! Am comandat un produs scump, mi-au trimis o razatoare aiurea, le-am returnat produsul, nu vor sa il ridice de la curierat si sa imi restituie banii. Sunt mega nesimtiti, plus ca raspunde aceeasi nesimtita la telefon, nu are voie sa dea numarul managerului, nu ai cu cine vorbi", se arata intr-o plangere.

Politistii care au intrat pe fir sustin ca angajatii de la pagina de internet au amenintat clientii ca sa nu mai ceara banii inapoi. Dupa perchezitii, politistii au ridicat peste 1000 de produse, de la tigai si ondulatoare de par la articole de vestimentatie, pentru care administratorul nu a putut arata documentele de provenienta. El, dar si alti doi angajati, vor fi dusi la audieri.

"Sunt suspectati de evaziune fiscala, spalare de bani si inselatorie", a spus Enache Claudiu, IGPR.

Politistii le recomanda pacalitilor sa depuna o plangere.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO