Autostrada fara sfarsit. Cernavoda - Medgidia nu se deschide nici pe 30 iunie. Care e noul termen


Ultimul update: Marti 25 Septembrie 2012 12:38
Data publicarii: Vineri 22 Iunie 2012 16:59
Categorie: Stiri Sociale

In situatia in care vi s-a facut pofta de hamsii si v-ati facut bagajele, trebuie sa stiti ca autostrada spre mare ramane un vis indepartat si-n aceasta luna.

Constructorul a anuntat ca nu reuseste sa respecte termenul de 30 iunie, insa promite ca pe 10 iulie vom putea merge pe soseaua de viteza de la Bucuresti la Constanta.

Cea mai complicata parte din tronsonul Cernavoda -Medgidia este reprezentata de aceste doua poduri finalizate acum in proportie de 85%. Muncitorii trebuie sa mai toarne doar betonul si asfaltul, iar pentru asta se lucreaza chiar si noaptea la lumina reflectoarelor.

Singurul segment care lipseste autostrazii Soarelui, Cernavoda - Medgidia, este gata numai pe jumatate. Sensul pe care constructorii vor sa-l dea in functiune pe 10 iulie este finalizat in proportie de 85 %, desi autoritatile au promis ca va fi terminat la sfarsitul acestei luni.

Cat despre autostrada Bucuresti - Ploiesti, dupa amanari repetate, constructorii vor respecta in sfarsit ultimul termen avansat, 30 iunie, dar in prima faza va fi deschisa doar pentru biciclisti.

Circulatia auto va fi deschisa pentru soferi, a doua zi pe 1 iulie. Atentie insa, odata intrati pe autostrada, nu va mai puteti intoarce: veti fi obligati sa mergeti pana la Ploiesti pentru ca iesirile nu sunt gata.
 

Autostrada Soarelui este raiul hotilor. Statul plateste degeaba milioane de euro pentru paza
Autostrada Soarelui mai inghite o promisiune:
VIDEO PROTVPLUS.RO