Au plecat veseli, dar s-au intors epuizati de aglomeratia de pe sosea!

Dată publicare: 30-12-2008 00:00
Dată actualizare: 28-08-2012 03:22


Sunt miile de soferi care in drum spre statiunile montane din Valea Prahovei s-au trezit blocati in traficul infernal de pe DN1.

S-a circulat bara la bara pana noaptea tarziu in prima zi in care romanii au plecat intr-un nou pelerinaj spre Valea Prahovei pentru petrecerea de Revelion.

Mai fericiti sunt clujenii, care nu sunt nevoiti sa strabata atata drum pentru a practica sporturi de iarna. La doar sapte kilometri de oras s-a deschis o partie cu zapada artificiala.

Intre Sinaia si Busteni coloanele de masini s-au intins pe mai bine de 10 kilometri. In ciuda eforturilor politistilor, si spre disperarea soferilor masinile inaintau cu viteza melcului.

Dar tot sacrificiul a meritat, au spus turistii care, dupa aventura din trafic, pe DN1 au ajuns in statiunile montane. Au luat cu asalt patinoarele si partiile de pe Valea Prahovei.

Pe partia Clabucet distractia a tinut pana seara tarziu, cand a fost oprita instalatia de nocturna. La Sinaia in schimb a fost mare agitatie la patinoarul din centrul orasului.


Tags: revelion, turism,


VIDEO PROTVPLUS.RO