Cadouri pentru mii de copii sărmani. Tibi Ușeriu: ”Cu ce dăruim rămânem pentru eternitate”


Ultimul update: Vineri 28 Decembrie 2018 20:31
Data publicarii: Vineri 28 Decembrie 2018 16:54
Categorie: Stiri Sociale

Pentru al 16-lea an consecutiv, Asociaţia Tășuleasa Social, condusă de Tibi Ușeriu şi fratele său Alin, împarte bucurie copiilor de la ţară, oferindu-le cadouri din Germania.

Pachetele aduse cu 17 TIR-uri vor fi dăruite la peste 21.000 de copii care, pe lângă dulciuri, rechizite şi jucării vor primi şi o lecţie despre ce înseamnă să primeşti şi să oferi la rândul tău. Două camioane vor fi păstrate pentru copiii din Basarabia.

Copiii din clasele primare din peste 50 de localităţi din Bistriţa-Năsăud au aşteptat cu sufletul la gura camionul cu daruri. În localitatea Dumitrița cu toţii s-au adunat în faţa şcolii, iar Sami Covaci, un băieţel de 2 ani şi 8 luni, a primit primul său cadou de Moş Crăciun.

Peste 200 de voluntari ajutaţi de pompieri şi jandarmi împart de zor pachetele către mii de copii din Bistriţa Năsăud, dar şi din Cluj, Sălaj, Sibiu, Mureş, Maramureş şi Suceava.

Fiecare cutie de 15 kg, cu bunuri valorând circa 150 de lei, a fost aranjat de familiile din Germania cu destinaţie pentru întreaga familie, nu doar pentru cei mici.

Alin Uşeriu, preşedintele asociaţiei Tăşuleasa Social: "Întâi trebuie să îi învăţăm pe copiii noştri să primească şi pe urmă să le cerem ceva, din punctul meu de vedere asta a fost greşeala când am primit educaţia timpurie. Nouă tot timpul ni s-a cerut şi între timp am ajuns maturi şi uităm să dăruim.

Tibi Uşeriu, membru asociaţia Tăşuleasa Social: ”Eu cred că să dăruieşti îţi merge la suflet. Eu cred că cu ce dăruim rămânem pentru eternitate, iar ce primim depinde de fiecare. Vă invit şi pe voi, care credeţi că vreţi să rămâneţi în eternitate, să dăruiţi un cadou pentru cei care au nevoie de asta.

Este al 16-lea an în care asociaţia aduce camioane cu daruri de sărbători!

Două TIR-uri vor fi păstrate pentru a fi duse în Raionul Glodeni, Basarabia. Convoiul care va trece Prutul pe 15 ianuarie, căci oamenii de aici ţin sărbătorile pe stil vechi.

Tabăra de supravieţuire cu Tibi Ușeriu! Cine sunt norocoşii care vor urca pe munte alături de el
Tibi Ușeriu a terminat încă o cursă extremă în Himalaya: ”Sunt avalanșe din 20 în 20 de minute”
VIDEO PROTVPLUS.RO