Artistii Operei Romane au sustinut un spectacol in aer liber in Cluj, unde s-au strans 5000 de oameni


Ultimul update: Miercuri 05 Iulie 2017 07:21
Data publicarii: Duminica 02 Iulie 2017 08:47
Categorie: Stiri Sociale

Traviata lui Verdi a insufletit sambata seara centrul orasului Cluj Napoca.

Pe o scena amplasata in aer liber, zeci de artisti de la opera au facut spectacol, iar 5000 de oameni - aflati in public - i-au urmarit fascinati.

Printre spectatori, s-au aflat si multi straini, care s-au declarat vrajiti de reprezentatie. "Romania este incredibila", au exclamat ei entuziasmati.

Artistii Operei Romane din Cluj-Napoca au hipnotizat publicul, cu Traviata lui Verdi, care a rasunat puternic in piata din centrul orasului.

Peste 5000 de persoane au ascultat primele acorduri ale actului al doilea din spectacolul „La traviatta" de Giuseppe Verdi. Pe langa solistii de pe scena, vor urca alti 60 de coristi acompaniati de o orchestra completa de 70 de persoane.

Barbat: "Sunt grozavi, amandoi sunt grozavi. Ea este superba."

Femeie: "Minunat. Vocile sunt deosebite, costumele, scena, tot! Merita sa vii la astfel de spectacole. E prima data cand venim in aer liber."

Fascinati au fost si turistii straini.

Tanara: "Iubesc acest spectacol. Sunt din America si mi-as dori sa avem si noi asa ceva in State. A fost minunat. Le-am tot spus prietenilor mei de acasa ca Romania este incredibila"

Stefan Pop, solist: "Ma bucur ca lumea e alaturi de noi si ca traiesc muzica. De cand a inceput nimeni nu a mai vorbit in piata, ceea ce e mare lucru."

Evenimentul se afla deja la a treia editie.

Simona Dordea, purtator de cuvant al Operei din Cluj-Napoca: "Este modul in care noi celebram sfarsitul fiecarei stagiuni lirice. Dorim sa ne luam ramas bun de la spectatorii nostri pentru perioada verii."

Duminica seara, localnicii si turistii sunt invitati la "Zorba", un spectacol de balet - tot in aer liber.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO