Armani, Gucci si Ferre, noile branduri de lux de pe Victoriei. H&M, in 2011

Dată publicare: 25-06-2010 00:00
Dată actualizare: 28-10-2012 15:55


S-au tot gandit si razgandit, dar acum gata: vin in Romania. Vorbim despre mari branduri internationale, multe dintre ele de lux, ca Armani, Gucci ori Gianfranco Ferre, dar si despre H&M.

Este cel mai bun moment, spun reprezentantii firmelor, mai ales ca in ultimii doi ani, chiriile au scazut chiar si de trei ori pe bulevardele Bucurestiului. Concret, pe Calea Victoriei chiriile au scazut de la 300 de euro pe metru patrat la 60. Iar in mall-uri au ajuns la 20 euro.

Piata din Romania, intrata in cel de-al doilea an de criza, este considerata "una cu potential" de cei de la Armani, de exemplu. Dupa 18 luni de negocieri, aflam ca in toamna, pe calea Victoriei, se va deschide primul magazin in regim de franciza.

"Exista un set de criterii extrem de stricte, incepand de la regimul de inaltime al locatiei pana la accesabilitate sau numarul de trepte dintre etaje", a spus Daniel Rosner, manager.

In final s-au hotarat asupra unui spatiu de 500 de metri patrati. In privinta chiriei, secret total.

Un alt mare brand, Gianfraco Ferre, a dechis deja reprezentante in Capitala.

"Se gaseste in Romania inca din acest sezon primavara-vara si este prezent in trei magazine", a precizat Alexandra Dumitrescu, director marketing.

In plus, se pare ca in primavara anului viitor vom putea admira si colectiile de la Gucci si Burrrbery.

Iar H&M va ajunge in primavara lui 2011 intr-un centru comercial din nordul Capitalei.


VIDEO PROTVPLUS.RO