A intrat cu masina intr-o groapa uriasa si sustine ca autoritatile nu vor sa-l despagubeasca. Ce pagube a suferit. FOTO

Dată publicare: 24-04-2017 11:07
Dată actualizare: 27-04-2017 07:01


masina cluj

Un utilizator www.stirileprotv.ro ne-a trimis imagini cu propriul autoturism, care era avariat, in urma unui incident petrecut in Cluj, din cauza unei gropi uriase in asfalt.

Incidentul a avut loc pe data de 11 februarie, 2016, in orasul Dej, judetul Cluj. Barbatul sustine ca dupa ce a intrat in groapa, masina sa a suferit mai multe pagube.

Una dintre anvelope, cea care a absorbit impactul, a fost distrusa, fiind noua, asa cum sustine proprietarul, iar janta originala a fost lovita si s-a ovalizat.

Proprietarul vehiculului ne-a scris ca toate reparatiile aferente au fost suportate de buzunarul propriu.

Acesta a depus plangere atat la Politie, cat si la Primarie, iar un agent MAI a efectuat masuratori in seara cand s-a produs accidentul, fiindu-i intocmita o autorizatie de reparatie.

Desi barbatul cere sa fie despagubit pentru avariile suferite si a sesizat Politia, se pare ca cei de la Primarie, care administreaza drumul unde s-a petrecut accidentul, nu i-au raspuns la cerere.

Reclamantul spune ca in momentul cand masina i-a fost avariata, acesta circula pe un Drum National, cu viteza legala si avea toate taxele platite la zi. Acesta mai adauga ca a discutat cu juristul institutiei care, dupa 2 apeluri i-ar fi inchis si nu l-a mai contactat.

Daca ati surprins imagini care pot deveni o stire, ni le puteti trimite AICI

Sursa: StirilePROTV


VIDEO PROTVPLUS.RO