Tratament de infrumusetare de cosmar. Arsa cu laserul pe fata de cosmeticiana


Ultimul update: Vineri 02 Noiembrie 2012 12:26
Data publicarii: Luni 08 August 2011 18:34
Categorie: Stiri Sociale

O tanara de 19 ani din Bucuresti cere o ancheta a politiei la un salon de infrumusetare. Ea sustine ca acolo i-ar fi fost ars obrazul, dupa un tratament impotriva cosurilor.

Fata sustine ca angajata a folosit aparatul pe baza de laser la o intensitate prea mare, fara sa faca mai intai un test, pentru a vedea cat suporta pielea. Pentru ca patronul nu ar vrea sa-i plateasca interventia de refacere, ea a depus astazi plangere la sectie.

Tanara avea de ceva vreme probleme cu acneea si spune ca a mers la salon cu gandul ca va scapa. Ar fi simtit chiar de la prima sedinta ca ceva nu este in ordine.

"I-am spus operatoarei sa dea intensitatea mai mica, deoarece nu mai suportam. Dupa rugaminti repetate aceasta a dat intensitatea mai incet, iar la sfarsitul tratamentului am intrebat-o daca am ceva pe fata, deoarece simteam un disconfort, o usturime" - a povestit ea.

Astfel, tanara sustine ca s-a ales cu pielea obrazului stang arsa. In plus, afirma ca atat angajata cat si patronul salonului si-au recunoscut vina.

"Operatoarea si-a recunoscut vina, spunand ca a folosit intensitatea de 25, in loc de maximum 22 pentru fata si ca trebuia sa existe un test de toleranta, pe care nu mi l-a facut", sustine tanara.

A mers apoi la Institutul de Medicina Legala pentru un certificat care sa ii demonstreze spusele. Potrivit reclamantei, cei de la IML i-au solicitat sa se intoarca la salon pentru a obtine o declaratie din partea patronului. Tanara sustine ca proprietarul salonului i-a scris chiar pe spatele documentului de la IML, urmatoarele: "Operatoarea nu a efectuat protocolul de lucru, respectiv testul de toleranta si a efectuat in mod gresit tratamentul (intensitatea folosita a fost mult prea mare iar scaderea intensitatii s-a facut la cererea repetata a clientei). Ca urmare clienta a fost arsa pe fata."

Tratamentul de refacere a pielii ajunge pana la 3.000 de euro, se plange tanara. Declara ca a cerut acesti bani din partea salonului de infrumusetare, insa a fost refuzata. Asa ca astazi a facut plangere la Politie pentru vatamare corporala. Urmeaza ancheta.

Duse in saloanele de infrumusetare de la 5 ani. Libanul da credite pentru operatii estetice
Doamnele nu au acces. Relaxare si intinerire intr-un spa organic dedicat exclusiv barbatilor
Cinci femei, gasite sugrumate la Acapulco. Trei dintre ele intr-un coafor
VIDEO PROTVPLUS.RO