A fost aglomeratie si pe Litoral, de Paste. Tu unde ai petrecut?

Dată publicare: 24-04-2011 18:36
Dată actualizare: 13-08-2012 04:48


Vremea splendida din aceste zile i-a convins pe multi romantici sa vada marea inspumata. Si din pacate, doar cu asta au ramas. Cu o saptamana inainte de deschiderea sezonului, statiunile sunt pustii iar terasele inchise.

Dupa ce azi noapte turistii au participat la slujba de Inviere care s-a oficiat pe plaja Modern din Constanta, astazi au iesit sa se bucure de soare.

Au fost in jur de 15 grade pe litoral Asa nu inseamna insa ca putinii turisti au putut sa se bucure de prima zi de plaja din an, asa cum si-ar fi dorit. Vantul a batut destul de tare asa ca a fost imposibil sa stai pe nisip.

Resemnati, oamenii nu au vrut sa-si faca sange rau, dar nu au reusit cand au incercat sa gaseasca o terasa.

La inceput de sezon ospatarii sunt numai lapte si miere.

Nu-si pun mari sperante in incasarile din aceste zile, si spun ca isi fac doar incalzirea pentru vacanta de 1 mai. De altfel, se vede dupa numarul de mese ocupate ca au foarte putini turisti. Cativa sunt chiar suparati foc.

Au ajuns la aceasta concluzie dupa lungi plimbari pe malul marii.

Ceva mai animat a fost lacul Siutghiol din Mamaia. Cativa curajosi au iesit la un gratar, evident echipati corespunzator. Cosuletul pentru picnic a fost inlocuit insa cu geamant de haine.

In acest moment sunt doar cateva sute de turisti pe litoral.

Tags: paste, litoral, turisti,


VIDEO PROTVPLUS.RO