A acceptat provocarea pompierilor si a devenit salvator pentru o zi. Cum a simtit Dragos Bucurenci adrenalina unei misiuni

28-05-2016 08:14

Sa fii salvator este un privilegiu si o onoare - este concluzia la care a ajuns Dragos Bucurenci, provocat de pompierii de la ISU sa devina salvator pentru o zi.

Primul ajutor pe care l-a acordat, alaturi de o echipa de profesionisti de la SMURD, a readus la viata o tanara. Din fericire, a fost vorba de o simulare a unei situatii de urgenta.

Salvator pentru o zi, Dragos Bucurenci a simtit pe pielea lui adrenalina unei misiuni, alaturi de o echipa SMURD. Situatia la care a participat nu a fost una reala, dar trairile au fost aceleasi.

In postura pompierului salvator, Dragos Bucurenci si-a luat rolul in serios si, alaturi de o echipa de profesionisti, a acordat masurile de prim ajutor unei victime, aflata in stop cardio-respirator.

Nu e de mirare ca Dragos Bucurenci s-a descurcat, spun pompierii. Sase luni a fost voluntar la SMURD.

Oricine are sansa sa invete o lectie de prim-ajutor pe 1 iunie si, totodata, sa-i intalneasca pe pompierii salvatori, medici si paramedici la sediul MAI, unde va fi organizata Ziua Portilor Deschise pentru copii.


VIDEO PROTVPLUS.RO