Un bărbat din Botoșani a venit beat acasă și și-a ucis fetița de 5 ani

22-10-2017 07:40


Episod halucinant, duminică-noapte, în judeţul Botoşani. O fetiţă de 5 ani a fost prinsă la mijloc - fără vină - în ceartă părinţilor şi a sfârşit chiar de mâna tatălui, orbit de furie.

Scenele teribile s-au derulat azi-noapte în localitatea Vânători. Tatăl a stat la muncă toată ziua, iar după ce a ajuns acasă a băut peste măsură, până târziu, povestesc rudele. La un moment dat, s-a luat la ceartă cu soţia şi a pus mâna pe un cuţit. Mama lui a intervenit însă şi şi-a scos nora din casă. Când s-a văzut singur însă, individul şi-a vărsat furia pe singurul lui copil.

Voichiţa Vezeteu, bunica fetiţei: "A venit acasă ţeapăn de beat. El mă ameninţă şi-mi spunea că într-o zi o să îmi facă o "bucurie". Ştiam că e agresiv, dar nu m-am gândit la aşa ceva . Ea a ţipat disperată şi am auzit-o şi am scăpat-o. El avea un belciug la uşa şi nu puteam intră. Acum am zis că sparg uşa şi tot întru, dar nu am mai putut face nimic."

După izbucnirea cutremurătoare, bărbatul s-a întins în pat. Aşa l-au găsit poliţiştii.

"Era agresiv cu soţia şi copilul. O fugărea şi pe soţie şi pe copil. Şi la lume pe stradă sarea, îi înjură. Trebuia să facă el ceva" , spune un vecin.

Între timp, mama şi bunica fetiţei au sunat disperate după ajutor şi au sperat că medicii pot face o minune.

Medic Cătălina Duhaniuc, Ambulanţă Botoşani: „Am găsit o fetiţă de cinci ani ce prezenţa o plagă la nivelul gâtului, rana incompatibilă cu viaţă. Nu s-a mai putut face nimic, nici măcar manevre de resuscitare."

Bărbatul de 34 de ani a fost încătuşat şi nu a opus rezistenţă.

VIDEO PROTVPLUS.RO