Un băiat de 11 ani a rămas fără picioare, după o cascadorie pe tren. Prietenii l-au lăsat în agonie

Ultima actualizare: 16-01-2021 11:47
Un băiat de 11 ani a rămas fără picioare, după o cascadorie pe tren. Prietenii l-au lăsat în agonie
Canalul 5

Un băiat de 11 ani s-a ales cu ambele picioare tăiate, după o cascadorie pe tren menită să-i aducă fani pe Youtube. Copilul ar fi murit lângă linia ferată dacă mecanicul de locomotivă nu îl observa.

 

Omul a frânat trenul, a reușit să-i oprească pierderea masivă de sânge și a anunțat serviciile de urgență.

Arkady Aksenov, băiatul în vârstă de 11 ani dintr-o localitate din Rusia, a fost convins de prietenii săi să facă „surfing” pe un tren - adică să alerge pe vagoanele unui tren de marfă, să fie filmat și să ajungă pe Youtube.

Cascadoria a devenit imediat o tragedie, pentru că băiatul a alunecat de pe trenul în mișcare, iar roțile i-au tăiat ambele picioare. Așa zișii săi prieteni au fugit, lăsându-l într-o baltă de sânge, și a rămas în viață doar pentru că mecanicul locomotivei l-a văzut, pentru o fracțiune de secundă și a oprit imediat trenul, acordându-i primul ajutor.

Potrivit publicației Daily Star, mama băiatului, Maria Petrova, a spus că fiul ei și-a pierdut complet piciorul stâng, iar cel drept i-a fost retezat de roțile trenului chiar deasupra genunchiului.

Printr-o postare pe Facebook, mama băiatului acuză două persoane că l-au împins pe fiul ei să facă cascadoria care l-a lăsat mutilat pe viață.

„Tu, cel care l-ai constrâns să urce în acel tren. Ați fost doi, de 12 și 14 ani, numele și adresele voastre sunt cunoscute.

Au plecat liniștiți, au dispărut în tufișuri, nu au încercat să aducă pe cineva în ajutor. Știau că nu sunt camere de supraveghere pe calea ferată și că Arkady va muri, și nu au spus un cuvânt”

Voi, mici idioți! Lumea va spune că nu trebuia să faceți asta, de la bun început, dar nici să-l fi lăsat pe prietenul vostru zăcând acolo. Legea nu vă va pedepsi pentru că sunteți minori” a scris mama băiatului pe rețeaua de socializare.

Mecanicul de locomotivă, Bulat Zhakeev, a povestic cum și-a dat seama de accident.

„Am observat cu coada ochiului o pată mare, întunecată, și am crezut că se vede pământul din zăpadă, dar brusc s-a mișcat. Era cineva care, cumva, s-a ridicat și s-a îndepărtate de șine. Mi-am dat seama că este un băiat care stătea cu fața în jos într-o baltă de sânge. A spus, „Ajutor, mi-e frig” iar ceea ce crezusem eu că este pământ, era de fapt sângele lui” a spus conducătorul trenului.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO