Tragedie de Ajun, în Dâmboviţa. Un bărbat a murit ars de viu în propria casă

Ultima actualizare: 24-12-2020 18:06

Tragedie în Ajunul Crăciunului, în judeţul Dâmboviţa. Un bărbat de 67 de ani a fost găsit carbonizat în locuinţa sa, cuprinsă de un incendiu.

Soţia omului, care se întorcea de la muncă, a văzut flăcările şi a strigat după ajutor. Vecinii au sărit să o ajute, dar din păcate, nu l-au putut salva pe cel aflat înăuntru.

Bărbatul a fost singur acasă peste noapte, pentru că soţia lui era la serviciu. În jurul orei cinci de dimineaţă , când s-a întors, femeia a găsit casa înghiţită de văpăi uriaşe.

Marian Ivan, cuscrul victimei: "A venit soţia de la schimbul 3, de la muncă şi a văzut focul. Şi am ieşit şi noi cu ajutoare, cu prelungitor că nu mai avea curent, cu găleţi, dar a fost prea târziu."

Rudele victimei povestesc că omul avea obiceiul să fumeze în dormitor, iar pompierii le-au spus că tocmai ţigară aprinsă ar fi provocat necazul.

Georgeta Soare, asistent medical Ambulanţa Titu: "Am găsit un pacient în vârstă de 67 de ani, carbonizat, intoxicat, intoxicat cu monoxid de carbon."

Când a văzut locuinţa cuprinsă de flăcări, femeia a sunat imediat la 112, iar la faţa locului s-au mobilizat echipajele de la pompieri, ambulanţa şi Smurd.

În cele din urmă, militarii au reuşit să stingă incendiul, însă din nefericire, proprietarul a fost descoperit carbonizat în locuinţă.

Acum pompierii au deschis o anchetă şi urmează să lămurească din ce cauză s-a produs acesta tragedie.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO