Tânără bătută crunt lângă Dej de un luptător MMA. Prietenii lui au filmat scenele șocante

Ultima actualizare: 14-02-2019 17:22

Poliţiştii din Cluj fac un apel pentru găsirea victimei unui atac de o cruzime greu de descris.

O tânără a fost bătută cu bestialitate de un individ, la marginea oraşului Dej, în timp ce alţi amici ai lui priveau scena fără să intervină, în ciuda strigătelor disperate ale fetei. Ba chiar unul dintre martori a filmat totul. Incidentul s-ar fi produs în vara anului trecut.

Cele aproape 2 minute de imagini care au ajuns la poliţişti sunt greu de privit. Noaptea, tânăra care nu pare să aibă mai mult de 25 de ani este lovită cu pumnii și picioarele, trântită la pământ şi bătută cu bestialitate de un individ pe care poliţiştii l-au indentificat joi. Suspectul este încarcerat în penitenciarul Gherla pentru tentativă de omor asupra altei persoane.

În imaginile analizate joi apare şi fratele lui, care o înjură pe biata fată căzută la pământ.

Tot polțistii au aflat că este vorba despre un luptător de MMA, un sport de contact din categoria artelor marţiale. Individul, fost campion mondial în 2014, este şi el închis acum pentru că a înşelat mai mulţi oameni prin metoda accidentul. Ancheta este abia la început, dar victima NU a depus plângere.

Cine poate da detalii despre tânăra bătută este rugat să le comunice poliţiei.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO