Scene dramatice intr-un fast-food din Buhusi. Momentul in care un barbat si-a incendiat sotia, in fata celor doi copii


Ultimul update: Sambata 18 Februarie 2017 07:14
Data publicarii: Miercuri 15 Februarie 2017 19:17
Categorie: Stiri Socante

 Scene dramatice s-au petrecut miercuri seara intr-un fast food din orasul Buhusi, judetul Bacau. Un barbat i-a dat foc sotiei, de fata cu doi dintre copiii lor.

Dupa atac, victima a reusit sa ajunga la spital cu arsuri la cap si pe maini, iar individul a fugit impreuna cu baiatul cel mic, de 2 ani. Camerele de supraveghere au suprins momentul.

Inainte sa ii ea foc sotiei , barbatul in varsta de 36 de ani a lovit o zdravan pe femeie. Apoi chiar acolo la masa unde erau impreuna cu doi copii si mama ei, individul a incendiat-o. La un moment dat, flacarile l-au ajuns si pe el si disperat a iesit in strada. In acest timp, in ajutorul femeii cuprinse de foc au sarit mama si cei mici. In imagini se vede cum au luat niste haine si le-au pus peste ea. Femeia a reusit sa ajunga singura la spitalul aflat in imediata apropiere. Din cauza arusurilor grave, victima a fost trimisa la Piatra Neamt.

Se pare ca individul ii poarta ranchiuna femeii pentru ca l-a parasit in urma cu doua luni. L-a lasat cu fata de 16 ani, iar ea s-a mutat cu ceilalti doi copii la mama ei. De atunci, povestesc rudele, primeste zilnic amenintari.

Politia este acum pe urmele barbatului care dupa atac a disparut cu unul dintre copii. Din primele informatii, se pare ca barbatul si a premeditat gestul pentru ca a venit pregatit sa ii dea foc sotiei.

Tags: buhusi, incendiata, sot,

VIDEO PROTVPLUS.RO