Povestea tragica a unei fete frumoase: gravida la 13 ani, mama la 14 si moarta la 17 ani

Ultima actualizare: 27-08-2012 13:30
fata ucisa de iubit

Povestea lor a inceput pe un site de socializare. Dupa cateva conversatii, Kelsey Shaw, 12 ani, si Callum Willcocks, 14 ani, au inceput o relatie.

Dupa doi ani aveau deja un copil, iar relatia lor a inceput sa fie tensionata din cauza abuzurilor de droguri, alcoolului si acuzatiilor de infidelitate.

Kelsey abia implinise 17 ani cand a fost ucisa de Willcocks, care era beat, dupa o cearta in care fata era acuzata ca l-a inselat.

Luni, Tribunalul din Chester a emis sentinta in urma careia tanarul a fost inchis pentru cel putin 16 ani, dupa ce a fost condamnat pentru crima. Instanta a respins cererea lui prin care sustinea ca este iresponsabil.

Justitia medievala in Lumea Araba. Decapitata pentru o fapta ce in Romania nu se pedepseste

Aparatorii lui au sustinut ca fapta a fost cauzata de experientele traumatizante pe care le-a trait, dupa ce a fost mutat la mai multe scoli in timpul adolescentei. Insa un psiholog citat de acuzare a spus ca fapta lui a fost o consecinta a consumului de alcool si droguri. Chiar Callum Willcocks a spus ca obisnuia sa bea cate o sticla de tarie pe zi si consuma saptamanal cocaina in valoare de 1.200 de euro.

Callum Willcocks a cunoscut-o pe Kelsey Shaw in Liverpool, la un an dupa ce fata incepuse gimnaziul, iar dupa 12 luni era deja insarcinata. La vremea respectiva, tanarul era deja alcoolic si trecuse prin zece scoli, dupa ce a tot fost exmatriculat din cauza comportamentului violent.

Fiica celor doi, Caitlin, s-a nascut in anul 2008, cand Kelsey avea 14 ani, iar Callum 16. Atunci, adolescenta a postat pe pagina ei de pe MySpace un mesaj prin care se declara foarte fericita si indragostita.

Copiii din aceasta imagine au fost candva doi BAIETI gemeni. Afla-le povestea uluitoare

Dupa cateva luni, Callum a fost inchis pentru detinere si furnizare de cocaina si heroina si atunci a spus ca nu ar suporta idea ca fiica lui sa fie crescuta de un alt barbat. In inchisoare chiar a incercat sa se sinucida din acest motiv.

In 2010, cand a fost eliberat, la presiunea familiei iubitei, Callum s-a angajat, insa, in loc sa-si intretina copilul si sotia, banii castigati erau cheltuiti exclusiv pe doguri.

Relatia dintre cei doi devenise haotica. Kelsey i-a spus unei rude ca erau zile in care iubitul ei era foarte atent si iubitor, dar in alte zile nu se mai putea intelege cu el. In plus, a inselat-o, una din femeile cu care s-a culcat fiind chiar verisoara ei.

In primavara acestui an, Kelsey a ramas din nou insarcinata, dar a facut avort, spunand ca vrea sa se desparta de Callum, intrucat intalnise pe altcineva.

Pe data de 28 aprilie, cei doi s-au dus la o petrecere stropita din plin cu alcool. Acolo a inceput cearta, iar fata i-ar fi spus ca fiica lor a fost facuta cu altcineva si ca barbatul cu care se intalnea este mult mai bun decat Callum. 

Asta l-a infuriat peste masura, s-a napustit asupra ei si a strangulat-o pana a ucis-o. In fata instantei, Callum a spus: “Am vrut sa moara. Simteam ca ea trebuie sa iasa din viata mea”.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO