Copiii din aceasta imagine au fost candva doi BAIETI gemeni. Afla-le povestea uluitoare

Dată publicare: 13-12-2011 09:28
Dată actualizare: 28-10-2012 18:32


gemeni

Desi s-au nascut gemeni identici baieti, Wyatt Maines nu s-a simtit niciodata ca fratele lui, Jonas. In timp ce Jonas se juca de-a Spiderman si piratii, Wyatt prefera papusile Barbie.

De la o varsta frageda, Wyatt nu se identifica cu sexul cu care a fost nascut si cu ajutorul parintilor, care au dat dovada de foarte multa intelegere, a inceput sa traiasca asemenea unei fete.

Wyatt a devenit Nicole in clasa a IV-a si acum ia hormoni pentru a opri manifestarile pubertatii masculine.

Povestea tragica a unei fete frumoase: gravida la 13 ani, mama la 14 si moarta la 17 ani

Nicole, care acum are 14 ani, a spus: “Intotdeauna am stiut ca sunt fata. Ma pregatesc acum si pentru o operatie care sa ma transforme in femeie si din punct de vedere fizic”.

Familia Maines, din sudul statului Maine, Statele Unite, a dus o lupta incredibila pentru ca Nicole sa fie acceptata asa cum este. De-a lungul timpului a infruntat batalii de ordin legal, discriminare, agresiuni si au fost nevoiti sa se mute de acasa.

O femeie i-a spus in vazul lumii sotului ei ce cadou isi doreste de Craciun. Omul a ramas socat

In final, parintii au gasit si o clinica unde Wyatt primeste ajutorul e care are nevoie, o clinica ce este unica in Statele Unite. Utilizand terapia hormonala, medicii au reusit sa-i stopeze dezvoltarea caracteristicilor cum ar fi pilozitatea faciala.

La 14 ani, Wyatt are parul lung, poarta doar haine de fete si de cateva luni numele i-a fost schimbat legal in Nicole.

Mama ei spune ca a avut multe probleme cu colegii care o strigau “homo” si nu ii dadeau voie sa foloseasca toaleta pentru fete. Geamanul Jonas a fost prins la mijloc in aceasta lupta, dar si-a aparat cu strasnicie sora.

Justitia medievala in Lumea Araba. Decapitata pentru o fapta ce in Romania nu se pedepseste

In final, familia a fost nevoita sa se mute si a ales o alta comunitate mai diversificata, cu o scoala mai liberala.

Efectele tratamentului pe care il urmeaza Nicole este vizibil. Este mult mai scunda decat fratele ei si cantareste mai putin. Jonas, care se transforma incet-incet in barbat, spune: “Imi iubesc mult sora si avem o relatie foarte solida”.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO