Poveste tulburătoare în Iași. Un bărbat a murit într-un incendiu, pentru că a refuzat să fie salvat

Ultima actualizare: 28-10-2020 18:27

Poveste tulburătoare într-o comună din judeţul Iaşi. Un bărbat cu probleme psihice a murit într-un incendiu pentru că nu și-a lăsat tatăl să-l scoată din casă. Avea 40 de ani și ai lui n-au reușit să se înțeleagă cu el în clipele de panică.

Alarma s-a dat chiar la miezul nopţii, în satul Moșna. Casa unei familii cu cinci membri, părinţii şi cei 3 fii, adulți cu probleme psihice, a luat foc. Din camera în care dormea bărbatul de 40 de ani ar fi pornit totul.

Tatăl ar fi intrat după el, însă n-a fost chip să-l convingă.

Vecinii au vrut să ajute, însă din cauza flăcărilor mari nu s-au putut apropia de casă. Toți ceilalți membri ai familiei au ieșit teferi. Pentru că locuinţa le-a fost distrusă în totalitate, au fost mutaţi de primărie într-un adăpst provizoriu.

Gabriel Covăsneanu, purtător de cuvânt ISU Iaşi: "Cauza probabilă a incendiului a fost jarul căzut din sistemul de încălzire, având în vedere temperaturile scăzute din ultima perioadă, unele dintre cauzele frecvente ale incendiilor sunt instalaţiile improvizate necurăţate sau coşurile defectuoase şi neizolate".

Bărbatul care a pierit va fi înmormântat creştineşte cu ajutorul primăriei. Nici părinții, nici frații săi nu au venituri.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO