O mamă și-a torturat fiicele vitrege din cauza geloziei. Ororile suferite de minore

18-04-2019 20:59


fetite

O femeie și-a torturat fiicele vitrege, timp de trei ani, deoarece credea că soțul le iubește mai mult. Abuzurile au avut loc de-a lungul a trei ani.

Femeia de 28 de ani din Kazahstan le înfigea ace sub unghii, a încercat să le străpungă limbile și le-a înțepat pe fetițe cu șurubelnițe. Femeia a ținut și un jurnal în care descria în detaliu ororile la care le-a supus pe minore, scrie The Mirror.

“Pe sora mea a tăiat-o pe spate cu un cuțit și ne obliga să facem baie cu apă rece”, a declarat fiica cea mare.

Minorele au povestit totul bunicii care a mărturisit că cele trei surori urinau sânge după bătăile primite.

La începutul mariajului, femeia și-a tratat fiicele vitrege cu bunătate și dragoste, însă comportamentul său s-a schimbat radical după ce a născut un băiat. Tânăra mireasă credea că soțul își iubește mai mult fiicele, așa că a început să le bată și să le tortureze.

În cele din urmă, victimele au reușit să mărturisească totul profesorilor, care, șocați, au dezvăluit totul poliției. Agresoarea, însărcinată cu al doilea copil, riscă 8 ani de închisoare dacă va fi găsită vinovată.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon!a 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

 

Sursa: Mirror

VIDEO PROTVPLUS.RO