O femeie din Arad a fost atacată pe stradă de doi câini din rasa Amstaff

Ultima actualizare: 20-12-2021 18:21

O femeie care își plimba câinii, în Arad, a fost atacată din senin de alți doi câini din rasa Amstaff.

"Femeia mergea liniștită pe stradă, iar în momentul în care a ajuns în fața unui imobil, cei doi câini care se aflau în curte, au reușit cumva să deschidă poarta și s-au năpustit asupra unuia dintre cățeii acesteia. Femeia disperată a încercat să-și salveze patrupedul însă a fost mușcată de braț", au transmis autoritățile. 

Un vecin, alertat de strigătele femeii, a sunat imediat la 112 cerând ajutor. Totodată, proprietara celor doi câini agresivi a reușit să-i imobilizeze și să-i închidă înapoi în curte.

"Echipajul de Jandarmerie sosit la fața locului a identificat persoanele implicate în eveniment și având în vedere că una dintre femei prezenta răni vizibile la nivelul brațului, a solicitat un echipaj de ambulanță în vederea acordării de îngrijiri medicale. Persoana vătămată a fost transportată la unitatea de primiri urgențe", se arată în comunicatul autorităților. 

De asemenea, și cățelul rănit în urma atacului a fost transportat la o clinică veterinară. Acesta era rănit la nivelul spatelui și capului.

Pe numele proprietarei celor doi câini agresivi a fost începută urmărirea penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, conform Codului Penal și a fost amendată cu 100 de lei.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO