O absolventă de facultate a ales să devină prostituată. Suma câștigată pe săptămână

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
studenta
BBC

Bordelurile ar putea să funcționeze în legalitate, însă cu condiția ca proprietarii să creeze un spațiu sigur pentru angajate, a declarat un fost detectiv, acum patron al unui bordel din Marea Britanie.

Printre angajatele sale se află și o româncă, care le-a povestit jurnaliștilor că mulți bărbați din Marea Britanie apelează la serviciile sexuale cu femei care sunt victime ale traficului de persoane sau sunt dependente de droguri și controlate de proxeneți, relatează BBC.

În cazul bordelului deschis de fostul detectiv, lucrurile stau diferit. Fetele se află aici din propria dorință, iar drepturile le sunt respectate în totalitate.

Una dintre angajate a fost dispusă să le povestească jurnaliștilor cum de a ajuns să lucreze într-un bordel. Louise are diplomă în biologia marină, însă datoriile legate de studii au determinat-o să caute un astfel de job.

Tânăra a declarat că activitatea pe care o desfășoară nu i se pare degradantă și că preferă să lucreze trei sau patru zile pe săptămână, într-un bordel, știind că va câștiga cel puțin 900 de lire sterline pe săptămână, mai degrabă decât să lucreze șapte zile pe săptămână, câte 12 ore, într-o benzinărie, pe un salariu minim pe economie.

Louise a mărturisit că își dorește ca oamenii să nu le mai stigmatizeze sau să le compătimească pe fetele care aleg să ofere astfel de servicii.

"Nu vreau ca oamenii să creadă că sunt o consumatoare de droguri sau că am fost forțată să prestez aceste servicii. Este alegerea mea și nu mi se pare corect să fiu judecată în necunoștință de cauză.

Sunt o persoană obișnuită. Tot ce îmi doresc este să-mi asigur un viitor prosper și să-mi plătesc împrumutul studențesc,” a declarat tânăra.

Karl, proprietarul în vârstă de 45 de ani al bordelului, este un fost ofițer de poliție. Bărbatul a recunoscut că deși este un om deschis, nu a găsit curajul de a-i dezvălui fiicei sale, o adolescentă de 15 ani, care este actualul său loc de muncă.

În ciuda faptului că este ilegal să operezi un bordel în Anglia și Țara Galilor - deși nu este ilegal să plătești pentru servicii sexuale - Karl a explicat faptul că nu simte că greșește, având în vedere că își respectă angajatele și le protejează.

“Nu le permit clienților să aducă droguri aici și nici nu angajez minore. Ba mai mult, înainte de a angaja pe cineva, facem verificări amănunțite și le trimitem pe candidate la medic.

Dacă mi se pare că o fată este constrânsă de altcineva să lucreze într-un bordel, voi chema imediat poliția. Siguranța lor este o prioritate pentru mine.”

Karl le-a mai povestit jurnaliștilor că autoritățile locale cunosc toate detaliile afacerii pe care o conduce, însă îl lasă să-și desfășoare activitatea tocmai pentru că nimeni nu este în pericol, iar apartamentul unde se află bordelul întrunește toate normele de igienă și siguranță impuse de statul britanic.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO