Fost pușcăriaș, ucis după ce a intrat cu scandal în casa surorii sale

Dată publicare: 16-08-2019 16:32
Dată actualizare: 17-08-2019 08:18


O ceartă în familie s-a încheiat cu o crimă sângeroasă în Bacău. Supărat că sora lui, mama a trei copii, primeşte mai mult ajutor în gospodărie din partea mamei lui, un bărbat de 45 de ani s-a dus peste tânără în casă, pentru a-i cere socoteală.

A spart uşa şi a intrat să facă scandal, dar cumnatul său a sărit în apărare. A urmat o încăierare scurtă şi totul s-a terminat cu moartea intrusului. Cumnatul, de 37 de ani, a fost reţinut pentru omor.

Între cei doi cumnaţi au fost mereu certuri, spun cei care îi cunoşteau. Acum, bărbatul de 45 de ani, fost puşcăriaş, era nemulţumit că mama sa nu-l ajută şi pe el la fel de mult ca pe sora lui.

Când s-a dus să-i ceară socoteală mamei, femeia, speriată, s-a retras în casă. În urmă, ginerele şi fiul ei au rămas să se certe.

Vecină: "Decedatul intervenea peste ei şi era scandal. A spart geamurile în casă la cumnat şi ăsta fiind stresat la furie a luat cuţitul."

Într-un târziu, mama scandalagiului a încercat să intervină, însă era târziu.

Reporter: "Aţi încercat să îl liniştiţi?"

Mama victimei: "Am încercat da, dar nu a avut răbdare ginerele. A dat la uşă la intrare cu piciorul și au sărit 2 gemuleţe. Atunci ginerele s-a dus şi a luat cuţitul. A zis că a terminat."

Bărbatul înjunghiat a murit pe loc.

Cristinel Ciocântă - şeful Secţiei Penale a Tribunalulu Bacău: "Inculpatul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi va fi judecată propunerea de arestare preveniva pentru o perioadă de 30 de zile."

Dacă va fi găsit vinovat, suspectul riscă să îşi petreacă următorii 20 de ani după gratii.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI peantru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 


VIDEO PROTVPLUS.RO