Coșmarul unei tinere violate și abandonate în Vaslui. A mers desculță pentru a cere ajutor


Ultimul update: Miercuri 13 Noiembrie 2019 18:54
Data publicarii: Miercuri 13 Noiembrie 2019 16:51
Categorie: Stiri Socante

O tânără de 27 de ani din judeţul Vaslui a fost sechestrată de un bărbat de 40 de ani care a tâlhărit-o, a bătut-o şi a violat-o cu sălbăticie.

A abandonat-o, apoi într-o pădure, în stare de şoc. După cercetările declanşate de poliţie, suspectul a fost reţinut, dar nu recunoaşte nimic.

Incidentul s-a petrecut luni, la marginea Barladului, ziua în amiaza mare. Tânăra susţine că stătea pe stradă, iar la un moment dat bărbatul de 40 de ani a oprit maşina lângă ea şi a obligat-o să urce. Apoi a dus-o la el acasă, într-o comună. Fata susţine că individul i-a furat 1.000 de lei şi bijuteriile. Apoi a bătut-o şi a violat-o.

După chinul îndurat, bărbatul a legat-o şi a abandonat-o într-un sac pe marginea drumului, lângă o pădure, la 10 km distanţă.

Tânăra a reuşit să se elibereze şi a mers desculţă pe jos până la prima casă, unde a cerut ajutor. Victima a fost apoi internată la spital.

Pe baza descrierilor ei, poliţiştii l-au prins pe suspect şi l-au reţinut pentru 24 de ore. Bărbatul va fi dus în fața magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. Individul este cercetat acum pentru viol, lipsire de libertate şi tâlhărie.

VIDEO PROTVPLUS.RO