A murit la câteva minute după ce s-a spălat pe dinți. Greșeala părinților i-a fost fatală

18-04-2019 21:37


A murit la câteva minute după ce s-a spălat pe dinți. Greșeala părinților i-a fost fatală

O fetiță în vârstă de 11 ani din California, Statele Unite, a murit, după ce a suferit o reacție elargică la o pastă de dinți bazată pe lapte.

Denise Saldate se spăla pe dinți împreună cu soara sa de 15 ani, iar la un moment dat a fugit la mama ei să-i spună că nu mai poate respita.

Monique Altamirano, mama fetiței, spune că Denise avea buzele albăstrui și a sunat imediat la numărul de urgență. Dar din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața fetiței.

La două săptămâni după tragicul incident, părinții lui Denise au vrut să dea un semnal de alarmă tuturor celor care nu citesc cu atenție etichetele produselor. Asta pentru că părinții fetiței nu au văzut că pe eticheta pastei de dinți scria și „lapte”. Produsul a fost fatal pentru Denise, fiindcă aceasta a fost diagnosticată cu alergie la produsele lactate, la vârsta de numai un an.

„Spunea că nu poate să respire, iar buzele ei erau albastre. Pasta de dinți i-a „tăiat” oxigenul. Nu o putem aduce înapoi pe Denise, dar putem trage un semnal de alarmă”, spune Monique.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Mirror

VIDEO PROTVPLUS.RO