Doi romani au pus pe roate un simulator auto cu cele mai tari senzatii pentru pasionatii de curse

Ultima actualizare: 19-12-2013 07:10

Cat costa o masina sport performanta? In functie de pasiunea si darea de mana a proprietarului, afacerea poate costa sute de mii de euro.

Insa pasiunea nu cunoaste limite, mai ales atunci cand nu ai un astfel de buget la dispozitie. Doi romani au pus pe roate masinaria cu cele mai tari senzatii sport, care incape in sufragerie.

Vorbim evident despre un simulator, dar nu oricare. George Buhnici i-a invitat in studio pe Nicolae Stanciu si Stelian Stanciu.

Pasiunea pentru motor-sport nu inseamna doar sa te uiti la televizor la o cursa de formula 1. Cei doi tineri au vrut sa simta forta G, intr-un cuvant ... sa fie acolo. Asa ca s-au apucat de cautat pe internet si-au dat seama ca nu au zeci de mii de euro ca sa faca asa ceva: au strans piese si s-au apucat de mesterit.

Asa a iesit un simulator full motion pe 2 axe cu o libertate de miscare pe axa longitudinala de pana la 40 grade si pe axa laterala de 30 de grade.

Simulatorul este pus in miscare de 2 moto-reductoare care dezvolta impreuna 234nm, legate la 2 convertizoare de frecventa pentru comanda acestora.

Llegatura dintre moto-reductoare si unitatea PC este facuta de o interfata electronica destul de complexa.

Arata ca esti inventiv! Ai idei de aplicatii, ai facut cateva si vrei sa te cunoasca toata Romania? Inscrie-le aici pe www.smartnation.ro

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO