"Bagheta magica" a lui Harry Potter. Telecomanda cu care va puteti "duela" pentru programele tv

Dată publicare: 13-12-2013 10:58
Dată actualizare: 16-12-2013 06:54
Sursa: Mashable


telecomanda, bagheta magica

Daca vechile modele de telecomanda vi se pare plictisitoare, puteti cumpara un dispozitiv special, care este folosit asemeni baghetelor magice din filmul “Harry Potter”: nu apasati pe butoane, pur si simplu miscati bacheta in fata televizorului!

Magic Wand TV Remote este o telecomanda cu o forma inedita, care arata exact ca o bagheta magica din filmele cu vrajitori.

Astfel, in loc sa apasati pe butoane ca sa vedeti programul preferat, miscati bagheta in fata televizorului si va puteti chiar juca cu prietenii de-a Harry Potter.

Daca va place aceasta idee si daca aveti si voi inventii in domeniul tehnologiei, va puteti inscrie la concursul Smart Nation, unde cele mai bune proiecte vor primi premii.

Bacheta Magica a fost creata de compania Kymera si costa 79 de dolari, scrie Mashable.

De acum, cu ajutorul acestui amuzant gadget, membrii familiei se vor putea duela la propriu pentru a decide ce programe sa vada la televizor.

Daca miscati bagheta de sus in jos, creste volumul sonorului, iar daca o miscati dintr-o parte in alta, selectati posturile tv.

Bagheta este compatibila cu majoritatea televizoarelor si DVR-urilor, insa poate fi folosita si pentru alte aparate electronice din casa.
 

 

Consuma produse 100% romanesti si ajuta micile business-uri sa creasca! Vezi aici oferta din Saptamana Romaneasca ---> saptamanaromaneasca.stirileprotv.ro/producatori.php

Sursa: Mashable


VIDEO PROTVPLUS.RO