Reduceri la telescaun in statiunea Ranca. Gradul de ocupare pentru weekend depaseste 80%

Ultima actualizare: 04-02-2013 06:53
telescaun

 La Ranca “ninge” cu reduceri. Administratorii telescaunului din statiune le-au pregatit o mare surpriza turistilor care aleg sa isi petreaca weekend-ul la Ranca. Au redus preturile atat la urcarile individuale cu telescaunul, cat si la cartele.

 Astfel ca, din aceasta saptamana, pretul unei singure urcari cu telescaunul va fi de 7 lei si nu 10 lei, asa cum era la inceputul sezonului de schi. Nici cartelele cu mai multe urcari nu au ramas la preturile initiale. Daca pana acum un turist platea 50 lei pentru sase urcari, de acum incolo el va plati aceeasi suma pentru 10 urcari.

Turistii care aleg sa petreaca acest weekend la Ranca, pot participa la un concurs care va avea loc sambata, pe partia Telescaun Papusa. Este vorba despre concursul “Cupa Telescaun”, acolo unde turistii isi pot arata abilitatile cu mic, cu mare, la un concurs de slalom. Cei mici vor avea rezervat un culoar special, acolo unde trebuie sa coboare printr-o succesiune de viraje, pe o distanta de 400 de metri. Acelasi lucru vor trebui sa il faca si cei peste 16 ani, insa distanta pe care trebuie sa o parcurga acestia va fi mai mare, de 800 de metri.

Cei care vor ocupa locul intai, vor castiga o cartela pentru telescaun, valabila pe intreg sezonul de schi. Turistii care vor completa podiumul, vor primi cartele valabile pe tot parcursul weekend-ului. In acest sfarsit de saptamana, la Ranca sunt asteptati multi turisti, gradul de ocupare in statiune fiind de 80-90%.

Si la Semenic, vremea este numai buna pentru schiat. Zapada este in stare excelenta, ceata a ocolit statiunea timp de aproape o saptamana, iar gradul de ocupare in zilele de weekend este de 100%.

Citeste și...
STATIUNEA RANCA
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO