Iarna se intoarce zilele acestea la munte. Vezi unde se poate schia in conditii bune


Ultimul update: Duminica 17 Martie 2013 07:07
Data publicarii: Joi 14 Martie 2013 15:35
Categorie: Schi Valea Prahovei
munte

 Iarna revine in acest sfarsit de saptamana la munte. Meteorologii au anuntat ninsori in satiunile de pe Valea Prahovei si in Poiana Brasov.

 Temperaturile ridicate din ultima perioada au subtiat stratul de zapada, iar partiile nu sunt in stare excelenta. Administratorii acestora spera ca ninsoarea din zilele urmatoare sa fie suficienta ca sa reimprospateze stratul de zapada, care in ultimele zile s-a topit.

In Poiana Brasov se schiaza pe toate partiile, dar cea mai buna portiune este in zona superioara a muntelui unde stratul de zapada depaseste 30 de centimetri. Toate instalatiile de transport pe cablu din statiune sunt in stare functionala.

In zilele urmatoare, pe Valea Prahovei sunt asteptati mii de turisti. La Sinaia deja a inceput sa ninga, iar la cota 2000, stratul de zapada depaseste 40 de centimetri.

Bucurosi vor fi cei care au in plan sa mearga la munte in acest weekend, pentru ca se anunta un sfarsit de saptamana alb. Un motiv in plus de fericire este ca atat preturile de la cazare cat si cele ale instalatiilor de transport pe cablu sunt reduse la jumatate.

 

Sursa: Pro TV

Weekend perfect pentru schi, la munte. Reduceri de preturi de 20% la inchirierea echipamentelor
Pericol de avalansa la Sinaia. Mai multe partii au fost inchise
Pericol de avalansa la Sinaia. Mai multe partii au fost inchise
VIDEO PROTVPLUS.RO